Un angajat al abatorului din Vaslui care a ars săptămâna trecută a murit subit marți în timpul serviciului 

Ghinioanele se țin lanț de abatorul Vanbet, unul dintre cei mai mari crescători de pui din țară. După ce, săptămâna trecută, un incendiu puternic a distrus 200 de tone de pui și o hală de 5.000 de metri pătrați în care funcționa o linie de congelare și ambalare, marți după-amiază, un angajat al firmei a căzut din picioare și nu a mai putut fi resuscitat. 


Echipajul medical chemat la abatorul din Sălcioara de către colegii bărbatului de 56 de ani, care l-au găsit pe acesta prăbușit la pământ în atelierul mecanic al firmei, a constatat că muncitorul avea un traumatism la cap. „La sesizarea echipajului medical, s-a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauza decesului. Din declarațiile colegilor de serviciu, victima s-ar fi simțit rău anterior incidentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță. 


Chemați, la rândul lor, de Poliție, inspectorii teritoriali de muncă din Vaslui au deschis propria anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un accident de muncă în cazul bărbatului din localitatea vasluiană Zorleni. Incendiul devastator care a mistuit aproximativ 200 de tone de carne și utilaje, în valoare de un milion de euro, a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit. 


LĂSAȚI UN MESAJ