ideall.ro

Un tânăr a fost atacat şi ucis de doi lei într-un parc safari din India

Victima, care nu a fost identificată, a sărit gardul şi a intrat în sanctuarul animalelor. Incidentul a provocat panică şi a dus la evacuarea vizitatorilor.

Mai multe persoane au fost martore la scena şocantă, produsă în parcul safari din cadrul grădinii zoologice din Chhatbir, una dintre cele mai mari din India.

În mod inexplicabil, un tânăr de aproximativ 20 de ani a sărit gardul de 6 metri înălţime şi a intrat în sanctuarul care găzduieşte patru lei, unde accesul publicului este strict interzis.

sensodays.ro

Potrivit NDTV, omul a stat acolo aproximativ 10 minute, timp în care nimeni nu a intervenit. A fost văzut de şoferii de autobuz care transportă turişti în parcul safari când a fost atacat de doi lei, un mascul şi o femelă. Martorii spun că, atunci, victima a început să strige după ajutor. Rănit foarte grav, inclusiv la cap, tânărul a fost dus la spital, dar decesul i-a fost pronunţat la scurt timp.

Echipele de securitate care l-au scos din parc spun că victima fie avea probleme psihice, fie consumase alcool sau substanţe interzise, transmite indianexpress.com. Tânărul era desculţ şi nu avea asupra sa niciun act de identitate.

Leii erau hrăniţi

Tragedia a provocat panică printre vizitatorii aflaţi în acel moment. Ei au fost evacuaţi, iar parcul safari închis publicului.

Conducerea Grădinii Zoologice Chhatbir, din nordul Indiei, spune că leii au fost hrăniţi corespunzător de îngrijitori, dimineaţă, dar au atacat, cel mai probabil, s-au simţit ameninţaţi de străinul care le-a călcat teritoriul.

evomag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ