Share

Asociaţia pentru Protecţia Rutieră „Worldstreet”, a iniţiat proiectul „Stresul şi violenţa verbală, factori de risc în traficul rutier din municipiul Iaşi”.

Cercetarea şi consilierea psihologică oferă posibilitatea șoferilor profesionişti, respectiv 500 de şoferi şi vatmani care activează în cadrul Companiei de Transport Public.

Prevenirea accidentelor rutiere constituie principalul domeniu de activitate al Asociaţiei pentru Protecţia Rutieră „Worldstreet”, de aceea se consideră o prioritare în indentificarea cauzelor, comportamentelor şi atitudinile care favorizează încălcarea regulilor de circulaţie.

Citeste si   46.750.000 de LEI de la bugetul NAȚIONAL, pentru un număr de 37.532 RENTIERI
Consiliere psihologică gratuită a celor 500 de şoferi şi vatmani

Proiectul se desfășoară pe mai multe direcții: consilierea psihologică gratuită a celor 500 de şoferi şi vatmani din cadrul CTP Iaşi prin intermediul unor grupuri de suport, dar și chestionarea acestora din punct de vedere al atitudinii conducători auto din trafic cu care intră în contact pe traseele folosite în vederea identificării cauzelor care favorizează încălcarea regulilor de circulaţie şi duc la producerea accidentelor rutiere.

Citeste si   Noapte cu surprize! Răsturnare de situație în PSD IAȘI

Grupurile de suport sunt alcătuite din 10 vatmani și șoferi de mijloace de transport în comun, și sunt conduse de către cei trei psihologi din cadrul Asociaţiei Worldstreet – Bianca Adăscăliței, Ana Jignea și Monica Andreea Popescu.

Parteneri în cadrul acestei campanii sunt: Asociaţia pentru Protecţia Rutieră „Worldstreet”; Compania de Transport Public Iaşi; Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Iaşi  Iaşi.

Citeste si   4.902 cazuri NOI de PERSOANE infectate cu SARS – CoV - 2 la nivelul ROMÂNIEI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ