Share

Modern Dad’s Challenges își face bagajele și ajunge pentru prima oară în IAȘI, cu un subiect amplu și de actualitate – “Provocările parenting-ului modern”

În cadrul Modern Dad’s Challenges vor fi abordate subiecte de psihologia copilului, educație financiară și siguranța copilului în timpul călătoriilor.
Este pregătit și un moment practic, în cadrul cărora tații pot verifica împreună cu un consultant certificat, dacă au instalat corect scaunul auto al copilului.

Citeste si   TESTE rapide pentru COVID-19 în SPITALELE din România! Carmen DOROBĂȚ: ”Aceste teste RAPIDE vor fi orientate în SPECIAL către zonele de UPU”

Evenimentul Modern Dad’s Challenges, are loc sâmbătă, 23 noiembrie, la Hotel Unirea din Iași, în intervalul orar 09:00-12:30.

Subiectele abordate în cadrul evenimentului:
• Provocările parentingului modern
• Educație financiară pentru tați
• Cum alegem și instalăm corect scaunul auto al copilului?, Alice Dona Mitu, Medic Specialist, primul Consultant certificat în Siguranța Auto de “Institution of Occupational Safety and Health”

Citeste si   În 7 minute s-au acordat 350.000.000 de EURO! Iată lista CÂȘTIGĂTORILOR din IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ