Share

Consilierii județeni au aprobat sumele care vizează contribuția proprie a Consiliului Judeţean Iaşi pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului de Copii Sf. Maria Iași!

Astfel, a fost alocată suma de 27.381.174,00 lei (inclusiv TVA), reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 1.881.899,30 lei (inclusiv TVA), reprezentând cofinanțarea proiectului “Reabilitarea și modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași”.

De asemenea, au fost aprobate sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului „Reabilitarea și modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași”, pentru implementarea proiectului în condiții optime.


Reamintim faptul că proiectul de reabilitare și modernizare al Spitalului de Copii Sf. Maria va fi depus la ADRNE pentru a primi finanțare europeană în exercitiul financiar 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 3, Creșterea eficienței energetice în clădirile publice. Valoarea totală a proiectului este de 121.476.139,00 lei (inclusiv TVA).


Share
Citeste si   BULETIN DE PRESĂ-23 septembrie 2020, ora 13.00
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ