Share

Mâine, 4 septembrie 2020 între orele 1719 sucevenii sunt așteptați la Muzeul de Științe ale Naturii unde  vor avea loc momente de varietăți muzicale susținute de artiștii: Ionuț Țanța, Emil Lupu, Leondard Raicu și Marian Gogan.

În acest program vor fi lucrări celebre din muzică clasică și caffe-concert

Acest eveniment va avea loc și în data de 5-6 septembrie 2020 orele 15-17 în curtea interioară a Cetății de Scaun a Sucevei.

Citeste si   (P) Gheorghe FLUTUR: ”Proiectul ”Drumul lui Ștefan cel Mare” este parte din ”Programul Ștefanian” al Consiliului Județean SUCEAVA”

Totodată, în data de 5-6 septembrie 2020 orele 15-17 la Muzeul Satului Bucovinean vor avea loc momente artistice folclorice susținute de interpreții: Andreea Chisăliță, Dana Dăncilă, George Finiș, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Lucica Păltineanu, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dănuț Chitic și Cosmin Croitor.

La acest eveniment va participa și Grupul Bărbătesc de dansatori din cadrul Ansamblului artistic profesionist „Ciprian Porumbescu„.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.231 de cazuri noi de COVID-19; numărul total de îmbolnăviri - 112.781

Muzeul Național al Bucovinei a luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții sigure, atât pentru spectatori cât și pentru cei din cadrul artiștilor.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ