În acest an pe lista nominalizărilor Festivalului de Film de la Berlin Filmul se află filmul ”Monștri”

”Monștri” explorează o zi din viața unui cuplu căsătorit. Premiera va avea loc pe data de 26 septembrie, la Cinema Iași. Structurat în trei capitole, filmul ne-o arată întâi pe Dana (Judith State), aflată la un punct de răscruce în viața ei, într-o călătorie nocturnă alături de un taximetrist blazat (Alexandru Potocean).

Al doilea capitol ni-l arată pe Arthur (Cristian Popa), soţul Danei, în evenimente ce sepetrec simultan cu periplul ei alături de taximetrist prin Bucureşti. Al treilea capitol ne oferă o imagine mai largă a crizei de cuplu. Lipsa de asumare și problemele de comunicare îți pot distruge căsnicia, dar iubirea nu naște monștri.

Regizotul, Marius Olteanu, s-a născut în București, în anul 1979. A absolvit UNATC București, în 2004, și cursuri de masterat la Londra, departamentul Regie de ficțiune, în 2008.

Este regizorul și scenaristul mai multor filme de scurtmetraj, de ficțiune și documentare, selectate în diverse festivaluri internaționale. Atât în fotografii, cât și în filmele sale, Marius
Olteanu își propune să urmărească mecanismele umane de înțelegere și depășire a unor momente sau experiențe dificile.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ