ideall.ro

Mos Craciun si-a lasat sania si renii sa se odihneasca pe un nor la marginea Bacaului si a fost preluat de o aeronava IAR 99 Soim care a aterizat la Baza 95 Aeriana.

Vineri dimineata, la o temperatura cu grade minus in termometre dar cu un soare stralucitor care vroia sa alunge orice urma de ger, copiii militarilor l-au asteptat pe Mos Craciun la Baza 95 Aeriana Bacau, scrie desteptarea.

Prinsesera de veste de la parintii lor, ca mosul are sa vina in zbor, insa, nu cu sania trasa de reni, ci la bordul unei aeronave IAR 99 Soim. La 9 fix, un elicopter s-a ridicat de la sol si a insotit o vreme avionul care avea sa-l aduca in fata copiilor pe Mos Craciun.

Pâna sa aterizeze, copiii au comunicat cu Mos Craciun printr-o statie de emisie-receptie pe care o avea asupra lui un militar care tinea legatura cu pilotul.

Când avionul mai avea putin pâna sa ajunga la public, elicopterul s-a retras, lasându-i pe copii sa se bucure de venirea mosului. Aeronava a oprit in fata copiilor si a parintilor care ii insoteau si a fost primit cu urale si aplauze. A urmat o sedinta foto, un scurt interviu, dupa care Mos Craciun i-a invitat pe copii in sala de festivitati a unitatii militare, unde avea sa le imparta cadourile mult asteptate.

LĂSAȚI UN MESAJ