Share

“Trecerea unei moţiuni de cenzură ar şubrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face faţă provocărilor imense cu care ne confruntăm. E total neinspirată ideea depunerii unei moţiuni de cenzură şi în vacanţa parlamentară şi cu trei luni de zile înainte de alegerile parlamentare. Cred că Guvernul până la urmă va fi hotărât de români în data de 6 decembrie, când vor avea loc alegerile parlamentare. PSD a obţinut voturile oamenilor, şi-a bătut joc trei ani de zile de încrederea care le-a fost acordată de către cetăţeni”, a spus premierul, luni seară, la un post TV.

Citeste si   Ludovic Orban, la un eveniment electoral: ”Doar Nicușor Dan poate să o bată pe Firea”

Noi am declanşat negocieri cu toţi parlamentarii, indiferent de culoarea lor politică. Nu avem ce discuta cu conducerea PSD. Cu orice parlamentar discutăm pentru a îl convinge că este inoportun un astfel de demers şi că oricum alegerile vor decide peste trei luni cine va conduce România şi să îi convingem să aibă o atitudine responsabilă şi corectă faţă de România”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si   Cererea lui Liviu Dragnea de dizolvare a PSD Teleorman, respinsă. Decizia poate fi contestată

“Prin această moţiune de cenzură este clar că PSD nu vrea altceva decât să pună mâna pe putere ca să controleze procesul electoral. Nu îi interesează vreun plan de guvernare sau… dacă au ceva de spus să se prezinte în alegeri, să se prezinte un plan de guvernare, să câştige încrederea românilor dacă sunt în stare”, a spus președintele PNL.

Citeste si   Decizia Senatului pentru zilele libere plătite părinților dacă se suspendă școala din cauza epidemiei de coronavirus

“Deocamdată aşteptăm pronunţarea Curţii Constituţionale privitoare la conflictul juridic de natură constituţională pe care l-am declanşat. Noi considerăm că este neconstituţională dezbaterea moţiunii până nu se pronunţă Curtea Constituţională”, a mai precizat Ludovic Orban.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ