Vasile ROMAN, membru al partidului Pro România ”Moțiunea de cenzură a trecut, guvernarea PSD este trecut”

Moțiunea de cenzură a provocat reacții nu doar la nivel național, ci și local.

În acest context, Vasile ROMAN, fost comandant la divizia ”Lupii Negri”, membru al partidului Pro România și fost director al Poliției Locale Iași, a oferit o analiză a ceea ce vor face membrii partidelor după ce Guvernul a căzut, din perspectiva sa.

Președintele Iohannis radiază și a devenit instantaneu un bun comunicator. PNL se vede deja la guvernare și lansează nume de miniștri. USR vorbește de anticipate și nu își dorește implicare în managementul dezastrului”, a declarat Vasile ROMAN.

Vasile ROMAN: ”Cei ce știu cum funcționează negocierile politice și mai ales în ce constă o strategie, se uită spre Pro Romania”

Pro Romania este un partid ce crește, atât prin reprezentarea în parlament, cât și prin masa de membrii din țară. Pro Romania are un lider, pe Victor Ponta, care a dovedit că poate fi, în politica din parlament, piatra, pe care unii au neglijat-o, din capul unghiului.
Pro Romania are, ca membri, o mare parte dintre foștii miniștri ce au guvernat, cu succes, până în anul 2015. Pro România are, datorită efortului unor profesioniști, ca Ioana Petrescu, un program de guvernare”, a declarat Vasile ROMAN.

Citeste si   „Legile puterii”. Ministrul Finanțelor: Cel puțin 200 de mii de români și-au amânat ratele. Am prelungit termenul până la 15 iunie

Vasile ROMAN: ”România are nevoie de stabilitate politică, și aceasta nu poate fi asigurată de un guvern PNL care va fi în conflict de interese politice cu USR și cu PSD”

România are nevoie de specialiști la guvernare și aceștia nu pot fi asigurați de PNL pentru că acesta își dorește promovarea politicienilor și nu a profesioniștilor. România are nevoie de politici de stânga, pentru că nivelul de trai al românilor nu este cel al clasei sociale medii din UE. România are nevoie de corectarea unui program, creditat în 2016 de popor votant de stânga, dar aplicat dezastruos de către PSD

Citeste si   Klaus Iohannis, întâlnire cu liderii PNL, la Vila Lac

Vasile ROMAN: ”Jocul politic electoral trebuie înțeles ca extrem de egoist”

Partidele, cum sunt PNL și USR, care își au președinții candidați, vor dori maximizarea emoțiilor, indiferent de soarta țării.
PSD trăiește acum sindromul victimei, dar poate fi implicat, prin profesioniști și fără oportuniști, să pună umărul la corectarea dezastrului.
Dezlegat de obligații electorale, doar și pentru simplul motiv că sprijină un candidat independent, Mircea Diaconu, cel ce a captivat inimile românilor, Pro România este marele jucător pe scenă.
Pentru că nu dorește să fie actor principal, Pro România va fi regizorul unei piese din care România să câștige, și asta pentru că PRO ROMÂNIA ȚINE DOAR CU ROMÂNIA”, se arată în finalul declarației membrului Pro România, Vasile ROMAN.

DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ