Share

… perioada de concediu la care edilul-șef a decis să apeleze nu este generată de nevoia de odihnă a acestuia, ci reprezintă o reacție administrativă și legală la încercarea abuzivă a PSD de îndepărtare a democrației în oraș

Străzile orașului sunt pline de gropi iar Chirica are timp să se joace de-a concediul și democrația

Iată ce preocupări are Primarul de IAȘI:

BIROUL DE COMUNICARE AL PRIMĂRIEI IAȘI: În urma apariției în spațiul public a unor informații trunchiate și interpretări tendențioase cu privire la concediul de odihnă pe care primarul Mihai Chirica și l-a luat în cursul după-amiezii de joi, 22 martie, facem o serie de precizări necesare pentru corecta informare a opiniei publice.

CONCEDIUL – o reacție administrativă și legală la încercarea abuzivă a PSD de îndepărtare a democrației în oraș

Astfel, perioada de concediu la care edilul-șef a decis să apeleze, în condițiile legii, începând cu data menționată nu este generată de nevoia de odihnă a acestuia, ci reprezintă o reacție administrativă și legală la încercarea abuzivă a PSD de îndepărtare a democrației în oraș, prin tentativa brutală de a interveni în funcționarea normală a Primăriei Municipiului Iași.

Citeste si   Cursurile „FAȚĂ ÎN FAȚĂ” au fost SUSPENDATE în mai multe UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT IEȘENE!

De altfel, după cum primarul a declarat public, abuzurile PSD au fost atacate de către acesta și prin acțiuni în instanță care vizează inclusiv aspecte penale ale demersurilor partidului.

Biroul de comunicare al primăriei afirmă că Mihai Chirica a avut o activitate intensă în ultimele zile, participând la evenimente diverse și de anvergură națională organizate în Municipiul Iași.

Ieri primarul Mihai Chirica a revenit la Palatul Roznovanu.

Aprecierea de care s-a bucurat Mihai Chirica în toți acești ani s-a datorat abilităților sale tehnice și cunoștințelor amănunțite despre starea Iașului

Când a păsit în politică, împins de la spate de Gheorghe Nichita, a demonstrat o lipsă desăvârșită a cunoștințelor și aptitudinilor politice. Nu era un păcat capital. Erau destui consilieri politici care l-ar fi putut sfătui. El l-a ales pe Constantin Simirad! Ce l-a putut învăța Simirad? Evident ceea ce știe, ceea ce a făcut și el în mandatele de primar al Iașului.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Pe cale de consecință Iașul a ajuns într-o izolare totală din punct de vedere administrativ în raport cu administrația centrală.

Din păcate însă, Chirica nu reușește să compenseze această situație defavorabilă pentru Iași. Nu reușește să identifice surse de finanțarea extrernă pentru proiectele Iașului și nici investitori pe care să îi aducă la Iași.

Iașul este murdar, plin de gropi și slab dezvoltat economic în raport cu restul țării.

Din punct de vedere politic dezastrul este pe măsură!

Dar în această privință “meritele” nu îi aparțin în întregime. O mare parte din vină aparține reprezentanților locali ai partidului de guvernământ.

Discordia din PSD Iași a făcut ca această organizație politică să fie percepută ca fiind a treia ca importanță din zona Moldovei, după Botoșani și Vaslui.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

A câta din țară?

Căutarea unui răspuns … nu merită efortul!

Cu asemenea așa-ziși lideri, trebuie să ne așteptăm la zile grele!

Încet, dar sigur, Iașul anului 2018 se transformă în Clujul anilor 90, când Gheorghe FUNAR era primar. Funar întreținea o tensiune artificială dar permanentă. Demagogia se afla în topul priorităților lui Funar.

Vopsea băncile din Cluj în culorile tricolorului dar nu aducea investiții de nici un fel în Cluj!

Clujul a renăscut din 2004 când la conducerea Primăriei a ajuns Emil Boc.

Iașului îi trebuie un Boc. Un om serios, aplicat și pus pe treabă, nu pe gargară și populisme!

Nu este adevărat?

Verificați cine va avea cel mai înalt steag din România! Acestea sunt realizările lui Chirica! Astea și bâlbâielile din aceste zile când își ia concediu ca să salveze democrația!

FII SERIOS DOMNULE PRIMAR CHIRICA! FII SERIOS DOMNULE!

SERIOS ȘI RESPONSABIL FAȚĂ DE INTERESELE CELOR CARE TE-AU ALES!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ