ideall.ro

Bătăuşul medicului din Galaţi spune că a fost înjurat în cabinet: “M-a enervat, m-a scos din minţi”

Agresorul medicului ginecolog a explicat de ce l-a atacat pe dr. Costache Botezatu, pe holul unei clinici private din Galaţi.

“Cristi Spaidăr”, după cum se autointitulează pe Facebook, a declarat că a fost scos din minţi în momentul în care medicul din Galaţi l-ar fi înjurat.

Tânărul de 23 de ani spune că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi că n-ar fi vrut să-l trântească pe doctor la pământ, pentru că e “om bătrân”

“Aveam programare la medic şi, când am intrat în cabinet a facut rasism şi a început să mă înjure, să mă jignească şi să mă împingă afară, fără niciun fel de motiv. M-a enervat, m-a scos din minţi şi l-am împins pur şi simplu. Nu a fost cu intenţie să cadă jos, e om bătrân.

sensodays.ro

Îmi pare rău pentru cele întâmplate, dar când am plecat de acolo medicul şi-a cerut scuze în faţa poliţiei. Acum, nu ştiu de ce a postat filmuleţul acela, probabil că a fost influenţat greşit de colegii lui, pe care i-a minţit. El nu şi-a recunoscut vina în faţa colegilor lui”, a declarat “Cristi Spaidăr” pentru Observator.

Agresorul, care iniţial a fost doar amendat cu 1500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce  au aparut şi imaginile, este cercetat pentru lovire şi alte violenţe.

 

 

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ