ideall.ro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier au depistat un cetăţean ucrainean care transporta o motocicletă declarată furată de autorităţile din Italia  

În data de 16 iulie anul curent, în jurul orei 00.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, cetăţeanul ucrainean, Igor T., în vârstă de 36 de ani, pasager într-un microbuz marca Renault, care transporta o motocicletă marca BMW.

Deoarece polițiștii de frontieră aveau suspiciuni privind provenienţa motocicletei, aceștia au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constat că motocicleta figurează ca fiind declarată furată de către autoritățile din Italia din anul 2016.

Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că motocicleta figura ca fiind declarată furată.

sensodays.ro

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar motocicleta, în valoare de aproximativ 46.500 lei, a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ