Share

Surpriza enormă făcută de motociclişti femeii cu o poveste incredibilă.  Bătrâna a fost uitată de fiul plecat în lume şi abia supravieţuia sărăciei şi singurătăţii

Cazul incredibil al unei femei de peste 80 de ani, care locuieşte singură, uitată de lume, într-un bordei a mobilizat zeci de oameni. Membrii unui club moto şi voluntarii care li s-au alăturat au făcut un gest neobişnuit în ajutorul femeii.

Rozalia Tamaş are 83 de ani şi locuieşte într-un bordei din chirpici de la marginea satului Săcămaş (judeţul Hunedoara). Viaţa bătrânei a fost în ultimele ierni un adevărat calvar.

Rozalia, căreia localnicii îi spun mătuşa Tamara, locuieşte singură şi se întreţine dintr-o pensie mai mică de 600 de lei.

Casă nouă pentru bunica singură i-a adus zâmbetul pe față. Câţiva motociclişti din judeţul Hunedoara i-au aflat povestea tristă şi s-au hotărât să îi vină în sprijin, conform Adevărul.

„Un devean ne-a spus despre cazul acestei bunici, ştiind că din 2009 facem acţiuni umanitare pentru a-i ajuta pe oamenii necăjiţi din sate. Ne-am mobilizat întâi pentru a-i repara casa din chirpici, însă aceasta stă să se dărâme, din cauza apei care se scurge de pe deal şi i-a distrus pereţii şi stâlpii de susţinere”, sune Marius Achim, iniţiator al campaniei umanitare, care conduce un club dedicat pasionaţilor de motociclism.

Aproape 20 de voluntari au muncit de la începutul lunii decembrie în curtea bătrânei. Unii dintre ei au lucrat de dimineaţă, până spre miezul nopţii la căsuţă, iar Marius Achim speră că înainte de Crăciun, bătrâna se va putea muta în noua locuinţă. Femeia, emoţionată de ajutorul primit, mai are de aşteptat doar câteva zile în vechea sa căsuţă.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ