Share

Foarte mulți pelerini s-au așezat deja la rând pentru a se închina la Sfintele Moaște Sfintei Cuvioasei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei și Bucovinei

Mii de pelerini s-au înzestrat cu multă răbdare, credință, smerenie și speranță pentru a se închina la Racla cu moaștele Sfintei Cuvioasei Parascheva la Mitropolia Iași.

Seara, pelerinii au primit de la organizatori sarmale și ceai, astfel, frigul nu a devenit vreun impediment.

Credincioșii rezistă victorios

Din păcate, nu am mai ajuns în alți ani aici. Eu vin din Câmpulung-Moldovenesc pentru prima dată aici și simt o imensă bucurie. Aș mai veni de acum înainte dacă am ocazia.

Eu sper că mi se vor îndeplini dorințele, că doar speranța moare ultima și aș vrea să-mi găsesc un loc de muncă, de exemplu și mă rog în continuare pentru tot ce îmi doresc în toate zilele, bine pentru copil”, a spus credincioasa Fănica.

Veniți din toate părțile țării, din Galați, Constanța, Craiova, Câmpulung-Moldovenesc, credincioșii sunt din ce în ce mai emoționați și speră din toată inima să li se îndeplinească doleanțele.

„Noi venim de ani întregi la această sărbătoare cu autocarul. Venim din Constanța și simțim o pace, o liniște în suflet și ne schimbă efectiv stare sufletească. Credem în Dumnezeu și în toți sfinții săi, de aceea ne simțim ajutați și devenim mai buni, mai credincioși”, au spus credincioșii Anicuța și Lucica.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ