Share

Rețeaua de ELECTRICITATE va fi extinsă în zona Galata

Prin acesta vor fi realizați 6,32 kilometri de linii electrice subterane de 20 kV și 14,4 kilometri de liniile electrice subterane de 0,4 kV, la care se adaugă opt puncte de transformare. Valoarea totală a proiectului este estimată la suma de 9.786.628,33 lei, cu TVA.

Citeste si   ZI de SĂRBĂTOARE națională! Peste 700.000 de ROMÂNI poartă numele Sfântului ANDREI

Documentația aferentă proiectului a fost avizată favorabil în Comisia tehnico-economică de avizare și recepționare a documentațiilor aferente proiectelor de investiții derulate de Municipiul Iași la începutul acestei săptămâni, în timp ce studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect au fost aprobate de Consiliul Local în ședința din 21 februarie.

Investiția va fi concretizată prin asocierea Primăriei Municipiului Iași cu SC Delgaz Grid SA, cele două părți urmând să suporte, fiecare, jumătate din cuantumul cheltuielilor. În perioada următoare urmează solicitarea acordului din partea proprietarilor de terenuri pe care urmează să treacă rețeaua de alimentare cu energie electrică, încheierea contractelor de asociere și de cofinanțare cu SC Delgaz Grid SA și întocmirea documentației pentru scoaterea la licitație a proiectării și execuției lucrărilor.

Citeste si   IAȘUL va avea un nou Institut REGIONAL de Boli Cardiovasculare la MIROSLAVA! Dan NIȚĂ: ”Acest OBIECTIV va genera INTERES”

Elaborarea proiectului are la bază numeroasele solicitări venite din partea cetățenilor consultați în cadrul dezbaterii publice inițiate de municipalitate pe marginea Bugetul Municipiului Iași pe anul 2020.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ