Share

Primarul Mihai Chirica a anunţat că municipalitatea va moderniza pasarela pietonală din zona Gării. Acesta a oferit detalii şi despre cele trei poduri care vor fi construite în zona Alexandru cel Bun – Dacia pentru a crea legături cu zona Cicoarei.

„Am o veste bună pentru cei care utilizează pasarela pietonală din zona Gării. Am finalizat studiile de fezabilitate şi le vom aduce pe ordinea de zi în şedinţa ordinară a Consiliului Local. Se va interveni asupra rezistenţei structurii metalice, dar vor fi aduse şi elemente de modernitate. Vom acoperi pasarela. Pe ambele laturi vor fi panouri de sticlă securizată. De asemenea, vom amenaja sisteme de acces pentru persoane cu handicap, vom moderniza scările de acces şi vom ilumina permanent pe timpul nopţii. Lucrările vor avea o lucrare de aproape 3,3 milioane lei. Totodată, am finalizat studiile de fezabilitate şi pentru cele trei poduri peste Bahlui: unul în zona fostului stadion Constructorul, unul la staţia de pompe din zona Sarmisegetuza şi unul spre capătul bulevardului Dacia. Toate podurile sunt prevăzute cu iluminat public. Şi în acest caz, proiectul de hotărâre va intra pe ordinea de zi în şedinţa ordinară a lunii octombrie”, a afirmat Mihai Chirica.

Mai multe pe: curierul-iasi.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ