S-a redeschis circulația pe una dintre benzile afectate de lucrări în Rond Vechi

Municipalitatea Iași a anunțat deschiderea circulației pe una dintre benzile închise din zona refugiului de tramvai din Rond Vechi.

În zona menționată, au apărut probleme încă de la începutul sărbătorilor de iarnă: se afundaseră pista pentru bicicliști și trotuarul cu 30 centimetri.

Citeste si   Colegiul Tehnic ”Mihail Sturdza” IAȘI este partener într-un proiect ERASMUS KA2

În zona Rondului Vechi a fost mare agitație în această seară. Reprezentanți ai Poliției Locale au luat măsuri și au dirijat traficul. S-a circulat pe banda de lângă refugiu.

Mai mulți reprezentanți ai Primăriei, inclusiv primarul Mihai Chirica, s-a aflat în această seară în zonă pentru a monitoriza testele efectuate de specialiști.

Citeste si   Bărbat din CIUREA condamnat pentru tentativă de FURT

Vom da drumul la circulație în câteva ore. Traficul greu va fi dirijat pe banda unde este linia de tramvai și vom deschide circulația pe banda de lângă refugiu pentru traficul ușor“, a declarat primarul Mihai Chirica.

Încă din 2005, Primăria a avizat un Plan Urbanistic Zonal.

Ieșenii susțin că aceste probleme au apărut din cauza apei freatice care se adunaseră în zonă.

Citeste si   MOBILIZARE pentru IEȘENII afectați de COVID-19! Fundația Comunitară IAȘI a venit în ajutorul CADRELOR medicale
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ