Share

În urma ședinței ordinare în sistem online din 31 martie, municipalitatea ieșeană a înființat un fond de solidaritate destinat susținerii măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19 pe raza Municipiului Iași

În acest scop au fost create o adresă specială de e-mail și un cont bancar dedicat.

După cum au anunțat și în timpul ședinței de plen, primarul Mihai Chirica și 17 dintre cei 27 de consilieri locali au donat sume de bani în acest fond special. Suma totală astfel strânsă până astăzi, 9 aprilie, este de 32.009 lei.

Citeste si   UMF IAȘI a participat la CONFERINȚA universităților de medicină din FRANȚA

„Este un gest de responsabilitate și sprijin pe care, în nume personal, l-am făcut pentru a susține tot acest efort pe care comunitatea noastră trebuie să îl facă în această perioadă atât de dificilă. Le mulțumesc tuturor consilierilor locali care mi s-au alăturat, după cum le mulțumesc tutor ieșenilor și nu numai care vor decide să o facă de acum înainte. Sunt, de asemenea, recunoscător tuturor persoanelor, companiilor și instituțiilor care, prin fonduri sau produse, sunt alături de municipalitate și, mai ales, față de instituțiile medicale care sunt direct implicate în gestionarea pandemiei”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Citeste si   Ce se întâmplă cu PACIENȚII non-COVID în vremea PANDEMIEI: ”Și noi avem NEVOIE de AJUTOR din parte MEDICILOR”

Având în vedere legislația privind protecția datelor cu caracter personal, numele celor 17 consilieri locali care au donat bani vor fi publicate imediat ce aceștia își vor da acordul în acest sens.

Sumele de bani pentru fondul de solidaritate pot fi virate in următorul cont:

Beneficiar: Municipiul Iași

CF: 4541580

Citeste si   Iulia SCÂNTEI, TAXATĂ de IEȘENI: ”De DOAMNA aflăm doar ACUM, dar am înțeles că a terminat deja un MANDAT”

IBAN: RO59TREZ40621370201XXXXX

Explicații: Fond Solidaritate COVID 19

Sumele strânse vor fi folosite pentru dotări și cerințe speciale ale spitalelor din Municipiul Iași și, respectiv, pentru susținerea unor măsuri de ajutor social pentru persoanele vulnerabile. Mai multe detalii pot fi solicitate la adresa de e-mail: fondulsolidaritatea@primaria-iasi.ro.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ