Share

La concurs pot participa români de pretutindeni, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor (inclusiv din Republica Moldova și Ucraina)

Manuscrisele (maximum 15 pagini), dactilografiate la 2 rânduri, în 5 exemplare, vor fi însoţite de un motto. Numele autorului, vârsta, adresa, numărul de telefon, e-mail-ul se vor afla într-un plic sigilat, pe care va fi scris acelaşi motto şi menţiunea „Poveşti scrise de copii” sau „Poveşti scrise de adulţi”. Textele care nu vor respecta aceste rigori vor fi descalificate. Termenul limită de trimitere a lucrărilor pentru ediția a XXVIII-a este 31 martie 2020.

Citeste si   PSD cere DEMITEREA Ministrului Mediului Costel ALEXE

Concurenţii vor expedia lucrările în plic timbrat (imprimate), până la data de 31 martie 2020 (data poştei) pe adresa: Muzeul Național al Literaturii Române Iași, str. Vasile Pogor nr. 4, 700110, tel. 0232.213.210. De asemenea, în plic va trebui inserat un CD cu formatul electronic al lucrărilor.

Ca în fiecare an, premiile se vor acorda în cadrul Zilelor Bojdeucii, eveniment desfășurat în perioada 14-15 aprilie 2020. Tot atunci se va lansa volumul “Poveştile de la Bojdeucă”, cu textele autorilor premiați la ediția din anul 2019.

Citeste si   Cum se prezintă situația îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2

Conform tradiției, poveştile premiate la această ediţie, vor fi publicate în volumul “Poveştile de la Bojdeucă”, care va fi lansat în anul 2021.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ