Potrivit unui anunt postat, luni, pe site-ul MNAR, programul temporar de vizitare va fi de miercuri pana duminica, in intervalul orar 11:00 – 17:00, publicul avand acces in Galeria de Arta Europeana si Galeria Nationala de la sediul central, precum si la Muzeul Colectiilor de Arta.

In timpul vizitei, publicul este invitat sa urmeze setul de reguli stabilite conform Ordinului de ministru nr. 2855 din 15/05/2020.

Astfel, accesul in galeriile cu expunere permanenta se va face pentru sediul central, prin portile A1 si A4 – folosind fluxuri separate pe sensurile de intrare/iesire, iar pentru Muzeul Colectiilor de Arta accesul se face prin corpul B, iar iesirea prin corpul A:

Citeste si   Îngrijirea tenului: De ce să folosești produse fitocosmetice? (P)

– accesul persoanelor se va face prin zonele de dezinfectare de la intrarile marcate;

– accesul este permis in grupuri de maximum trei persoane (exceptate sunt familiile cu doi sau mai multi copii);

– accesul grupurilor se face la un interval de 5 minute;

– se permite accesul vizitatorilor numai in conditiile purtarii obligatorii a mastii individuale si dupa verificarea temperaturii de catre reprezentantul muzeului, iar nerespectarea acestor prevederi conduce la refuzarea accesului;

Citeste si   Se reiau spectacolele de stand-up comedy în primul weekend de la deschiderea teraselor

– curtile muzeelor se vor folosi drept spatiu de asteptare pentru vizitatori;

– nu se vor organiza vernisaje, vizite ghidate si programe educative pe perioada pandemiei;

– caile de acces, precum si sensul de circulatie in interior sunt diferentiate conform semnalizarilor de separare a fluxurilor: intrare/iesire, iar vizitatorii sunt rugata urmareasca sagetile de sens si instructiunile personalului.

Citeste si   Îl credea cel mai bun bărbat, dar i-a aflat secretul dezgustător: "O făcea chiar dacă eram gravidă!"

“Aceste masuri sunt menite sa contribuie la protectia dumneavoastra si a personalului muzeului. Va multumim pentru sprijin. In continuare va invitam sa ramaneti aproape de arta si in mediul online prin intermediul paginilor de Facebook si Instagram, dar si pe canalul de YouTube al MNAR”, se mai arata in postarea Muzeului National de Arta.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ