Marți, 15 octombrie, Sărbătorile Iașului 2019 s-au încheiat cu un concert în faţa Palatului Culturii și cu un superb foc de artificii

Ediţia a XXVIII-a Sărbătorilor Iaşului a adus o serie de noutăţi faţă de cele precedente. Prima schimbare ar fi de ordin financiar, bugetul alocat fiind de circa 910.000 de lei, uşor mai mic decât cel din 2018, când a fost cheltuită suma de 930.000 de lei. De precizat este faptul că bugetul general al evenimentelor asociate Sărbătorilor este 1.037.700 lei.

Evenimente care au avut loc de Zilele Iașului

De asemenea, o serie de evenimente au fost desfăşurate în alte zone faţă de cele
consacrate în anii trecuţi.

Astfel, Târgul de Toamnă de pe strada Palat a fost mutat pe pietonalul şi bulevardul Ştefan cel Mare, iar Parcul de Distracţii, organizat în trecut pe strada Sarmisegetuza, a revenit în zona Ştrandului Municipal din strada Ciocoarei.

În schimb, Sărbătoarea Vinului şi Târgul de Blănuri a avut loc, ca de obicei, la Hala Centrală și pe strada Costache Negri. Tot ca noutate, strada Lăpuşneanu a fost inclusă în program, pe această arteră pietonală s-a desfăşurat mai multe evenimente culturale.

Atmosferă de sărbătoare în fața Palatului Culturii

Evenimentul a avut loc în fața Palatului Culturii, cei prezenți având parte de o atmosferă de sărbătoare, joc, voie bună și mâncare.

Concertul a fost deschis de artiştii ieşeni, pe scenă urcând ulterior, Ştefan Bănică, Pasărea Rock, Golden Gang  (Alex Velea, Lino Golden, Mario Fresh, Rashid), Mircea Eremia şi Ioana Ignat.

Spectacolul prezentat de Dan NEGRU, George ZAFIU și Mădălina BĂLAN s-a încheiat în jurul orei 23:00 cu mult aşteptatul foc de artificii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ