Share

Echipa naţională de sanie juniori a României a cucerit medalia de argint în prima etapă de Cupă Mondială de la Calgary, Canada, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX

Sănierii Carmen Manolescu, Andrei Turea, Marian Gâtlan şi Flavius Crăciun, legitimaţi la Clubul Sportiv Orăşenesc Sinaia şi antrenaţi de Alexandru Comşa, au obţinut argintul la prima etapă de Cupă Mondială destinată juniorilor, în concursul pe echipe.

Competiţia internaţională a fost strânsă, la start fiind prezente şapte ţări cu tradiţie în acest sport. Românii s-au clasat pe locul doi, după italieni, iar locul trei a fost ocupat de echipa Rusiei.

În proba pe echipe, sportivii iau startul unul după celălalt, în ordinea: simplu masculin, simplu feminin şi dublu. Aceeaşi echipă a României a participat în primăvara acestui an la Jocurile Olimpice de Tineret din Norvegia, unde s-a clasat pe locul şase.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ