Share

O nava militară rusă s-a scufundat în Marea Neagră după coliziunea cu un vas cargo

Liman, o navă de recunoaștere din flota rusă, aflată în Marea Neagră, a intat în coliziune cu un vas care transporta animale în apropiere de strâmtoarea Bosfor, anunță Ministerul Apărării din Rusia citat de agenția TASS.

Citeste si   AlegeriLocale2020/ Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunţat că a câştigat un nou mandat

Potrivit primelor informații nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, dar vasul rusesc s-a scufundat.


CITEȘTE ȘI …

Ministerul Justitiei a trimis miercuri intreaga documentatie pentru extradarea lui Sebastian Ghiță


Ministerul rus al Apărării a anunțat, citat de TASS, că nava rusă, Liman, a suferit o fisură sub nivelul apei în urma coliziunii, care a survenit în condiții de ceață și lipsă de vizibilitate, la circa 40 km nord-vest de Strâmtoarea Bosfor, notează Agerpres.

Citeste si   Ungaria şi Polonia vor înfiinţa un institut comun privind statul de drept pentru a contracara atacurile UE

Liman, intrată în serviciul forțelor ruse în 1970, ar fi monitorizat exerciții desfășurate de NATO în Marea Neagră, după cum au indicat în februarie surse militare, potrivit realitatea.net.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ