Share

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din satul Pustieta, comuna Oniceni, a suferit arsuri de gradul I-II pe față și mâini, după un incendiu izbucnit joi, 29 decembrie, pe la ora 14.

Rănile, care înseamnă aproximativ 15% din suprafața mâinilor, n-au putut fi tratate de medicii de la Spitalul Municipal Roman, fapt pentru care bărbatul a fost transferat la Iași.

Citeste si   Fotbal - Liga I: Gaz Metan Mediaş - Dinamo 1-3

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, omul se pare că a avut noroc că a scăpat cu viață, fiindcă incendiul a fost unul puternic și se putea încheia tragic. Așa, s-a soldat doar cu pagubele materiale însemnate.

”La locul incidentului, s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, care au fost ajutați de 3 voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. În urma incendiului, au ars acoperișul bucătăriei de vară, circa 40 de metri pătrați, mobilierul din 2 camere, electrocasnice și documentele de proprietate. Cauza probabilă este explozie cauzată de scăpări de gaze combustibile”, a declarat sublocotenentul Maricel Bucur, purtător de cuvânt al ISU Neamț

Citeste si   Nelu Tătaru: Sperăm ca din a doua jumătate a lunii octombrie să mergem pe o pantă descendentă a cazurilor de COVID-19

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ