Share

Vasile Croitoru a fost condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare cu suspendare, fiind obligat să presteze muncă în folosul comunităţii, chiar în sediul Primăriei în care și-a dat frâu liber furiei.

Croitoru a fost găsit vinovat de trei fapte de ultraj, după ce a bătut primarul, viceprimarul și secretarul Primăriei din comuna Mirosloveşti. Motivul: nu-i fusese eliberată o adeverință necesară pentru obținerea de fonduri europene de la APIA.

Citeste si   Cum înțelege Direcția Silvică IAȘI să "gospodărească" fondul FORESTIER! Piatra din albia RÂULUI dusă la proprietatea lui ALEXE!?

„În timpul agresiunii, inculpatul Croitoru Vasile nu şi-a exprimat vreo nemulţumire cu privire la activitatea părţii civile Gospodaru Ionuţ, în calitate de primar, sau a celorlalte părţi civile, cu câteva zile înaintea agresiunii inculpatul depunând o solicitare pentru eliberarea unei adeverinţe care să îi servească la APIA, cererea acestuia fiind în curs de soluţionare“, se arată în motivare.
În instanță, Vasile Croitoru a spus că era nemulțumit de mai mult timp de activitatea funcționarilor din Primărie.

Citeste si   ALERTĂ meteo ANM: Vine gerul în România! Temperatura în județul IAȘI va ajunge la -10 grade

Vasile Croitoru a fost obligat să plătească daune morale totale de 21.000 de lei celor trei funcţionari. Fostul edil al comunei a primit 9.000 de lei, fiind cea mai mare sumă cu titlul de despăgubiri.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ