Share

O pacientă a fost atacată de un fost concubin. Reprezentanţii spitalului ieşean au anunţat că vor depune o plângere împotriva firmei care asigură paza spitalului.

„O persoană care nu a putut fi identitificată a pătruns în interiorul spitalului şi cu un obiect înţepător, probabil un cuţit, a aplicat câteva lovituri relativ superficiale în zona gâtului şi a membrului superior unei paciente care era internată ca şi însoţitoare cu un copil cu observaţie rujeolă.

Acest incident a apărut în continuarea unui alt incident, verbal mai mult, în urmă cu două-trei zile între aceeaşi pacientă şi cel despre care noi ştim că ar fi concubinul sau fostul soţ al femeii, după alte păreri.

Agresorul nu a fost nici identificat şi nici remarcat, conform declaraţiilor date de către cei doi paznici. Acest lucru ne indică un foarte mare semn de întrebare: cum a reuşit să pătrundă şi să iasă din spital, fără să fie remarcată, o persoană la ora 04.30?”, a declarat dr. Mihnea Hurmuzache, director medical al Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Tânăra originară din Bacău a fost înjunghiată de nenumărate ori în braţul stâng. Victima a fost transferată şi operată luni, 20 noiembrie, în clinica de chirurgie plastică de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„Pacienta prezenta multiple plăgi înjunghiate cu cuţitul în braţul stâng, hemitorace stâng posterior, faţa dorsală a degetului 4 de la mâna dreaptă.

Tânăra a fost dusă direct în sala de operaţie şi apoi a fost internată pe clinica de chirurgie plastică”, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, purtător de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon”.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Potrivit medicilor, victima prezenta plăgi înjunghiate în braţ şi în torace. După operaţie, femeia a revenit la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ