Share

“Am venit la Parchetul General să depun o plângere penală împotriva domnului prefect. Să răspundă în fața procurorilor, să explice de ce m-a suspendat imediat, iar doamna viceprimar care a plecatd e la ALDE la PSD e lasata pana acum,  în sfârşit, au suspendat-o zilele trecute. De ce cu o întârziere de o lună aproximativ? Ca la C Cuza cu ocaua mica, fix așa a procedat”, a declarat, astăzi, Negoiță. 

Citeste si   Președintele PSD nu-și dorește suspendarea președintelui în plină pandemie COVID

Candidatul din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3, Negoiță îl acuză pe prefectul de București de înțelegeri subterane și jocuri politice.

Întrebat de ce crede ca s-a lau această măsură împotriva sa, acesta a răspuns: “De ticăloșenie, afce politică. Un înalt funcţionar public nu trebuie să facă nici politică şi nici să facă jocurile unei structuri mafiote, aşa cum e mafia retrocedărilor ilegale, care a activat mai ales în Sectorul 3. (…) de aceea m-au şi suspendat pe mine, de aceea mi-au şi închis biroul, să nu mai am acces la calculator să urmăresc procesele, să urmăresc înfăţişările, termenele şi toate cele”.

Citeste si   Adrian Zuckermann: „România va deveni cel mai mare producător și exportator de energie din Europa după ce va extrage din Marea Neagră”

La sfârșitul lunii trecute, prefectul de București a semnat ordinul prin care mandatul edilului a încetat. Motivul: Robert Negoiță candidează, din nou, la primăria Sectorului 3, însă pe listele Alianței Pro București 2020, în condițiile în care în 2016 Negoiță fusese ales pe listele PSD. Fostul edil a contestat documentul în instanță, iar judecătorii urmează să dea un verdict mâine.

Citeste si   Vasilică TOMA, șoferul de la Târgu-Frumos rămâne PARLAMENTAR! Ion VĂTĂMANU l-a vrut în LEGISLATIVUL ROMÂNIEI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ