Share

Personalul Palatului Buckingham, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit, ar fi fost chemat în timpul nopţii pentru o întâlnire de urgenţă ”foarte neobişnuită”.

Joi dimineaţă, o duzină de camere de televiziune s-au poziţionat în apropierea palatului, aşteptând informaţii, informează AFP, conform agerpres.

Personalul monarhului britanic din întreaga ţară a fost convocat la Buckingham în noaptea de miercuri spre joi, existând zvonuri privind un anunţ iminent referitor la Regină sau la Ducele de Edinburgh, soţul ei, scrie tabloidul Daily Mail.

Potrivit ziarului, Lord Chamberlain, cel mai înalt responsabil al casei regale, şi secretarul privat al reginei, Christopher Geidt, urmează să se adreseze personalului în cursul dimineţii, potrivit stiripesurse.ro.

Deşi întâlniri cu tot personalul sunt convocate ocazional, modul în care s-a făcut acest lucru de această dată, în ultimul moment, este foarte neobişnuit şi sugerează că se va anunţa ceva important”, a adăugat ziarul, citând surse a căror identitate nu este dezvăluită.

Citeste si   Preşedinţii Franţei şi Turciei au discutat telefonic despre criza din Mediterana de Est

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ