Share

 Scene fierbinți într-un club din Vaslui unde o trupă de striptease masculin a pus în scenă un “spectacol” în fața unor eleve de liceu.

UPDATE 9 martie ora 12:20 Chiar dacă nu au fost înregistrate plângeri de la părinții fetelor care se aflau în club în timpul spectacolului erotic și nici sesizări cu privire la faptul că la respectiva petrecere din club au participat minore, Inspectoratul Județean de Poliție s-a sesizat din oficiu în acest caz.

“La articolul 375 din Codul Penal se precizează că fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală ori săvârșeste acte de exhibitionism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Alina Tonică

Stripperi, dansuri lascive sau scene de sex mimat în cadrul unui show erotic la care au participat mai multe eleve de liceu.  

Totul s-a întâmplat weekendul trecut într-un club vasluian unde Eros Boys au prezentat un “spectacol” erotic, chiar dacă la reprezentație asistau și minore, eleve de liceu, conform presei vasluiene.

Multe dintre fete, dezinhibate și dornice de distracție, au fost puse în diferite poziții și au simulat scene de sex, conform Vremea Nouă. Mai mult chiar, la un moment dat, stripperii au renunțat la obiectele vestimentare, etalându-și organele sexuale în fața adolescentelor.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ