Share

Judecătorii au stabilit, ieri, că obligația de fidelitate prevăzută de Codul familiei nu poate fi cerută amantei, ci doar soțului. Soția disperată a fost obligată să-i plătească despăgubiri amantei, pe care a dat-o în judecată pentru că i-a furat soțul.

Povestea este cât se poate de spumoasă: o ieșeancă a dat-o în judecată pe amanta soțului său, solicitând daune morale pentru că i-a furat bărbatul. Ieri, judecătorii au decis să o oblige pe soția înșelată să-i plătească despăgubiri celei pentru care a fost părăsită de soțul său.

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Mai exact, trebuie să-i achite acesteia onorariul de avocat din faza de fond a dosarului și din faza de apel, câte 1.200 lei pentru fiecare fază procesuală. S-a ajuns în această situație pentru că ieri judecătorii au respins în mod definitiv acțiunea formulată de Leontina împotriva celei pentru care a fost părăsită de fostul soț.

Citeste si   Cursurile „FAȚĂ ÎN FAȚĂ” au fost SUSPENDATE în mai multe UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT IEȘENE!

Leontina, asistentă medicală la Institutul de Boli Cardio-Vasculare din Iași, susține că Maria, care îi este colegă de serviciu, i-ar fi creat o imagine negativă în interiorul spitalului și astfel i-ar fi convins soțul să o părăsească. Susține că a aflat toată povestea la trei ani după ce soțul său era implicat în noua relație. Culmea este că i-a întâlnit pe cei doi, întâmplător, ținându-se de mână pe stradă. În acest proces a solicitat daune morale de 50.000 lei de la actuală iubită a soțului său.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ