Share

Ludovic Orban, prim-ministru: „Fac apel către toţi bucureştenii educaţi, toți bucureștenii care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii patru ani de zile, către toți bucureștenii care își doresc să trăiască într-o capitală europeană: să fie activi în această campanie, să se mobilizeze, să-i convingă pe cei nehotărâţi, astfel încât pe data de 27 septembrie, să eliberăm Bucureştiul, să punem competenţa, bunul-simţ, educaţia, priceperea, cinstea la lucru pentru binele bucureştenilor.”

Citeste si   Alegeri locale 2020. Reguli de bază pentru evitarea riscului de infectare cu noul coronavirus

Nicușor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei: „Am vrut în mod special să fim alături de voluntarii noştri care au muncit în toată această pre-campanie şi vor munci toată campania care urmează. E foarte important efortul pe care îl fac pentru că ei trebuie, prin discuţii de la om la om, să întoarcă minciunile pe care, pe banii noştri, primarii PSD le-au spus. Am ales special Piaţa Victoriei pentru că mulţi dintre oameni au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de pesedism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD.”

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Cum se folosește URNA MOBILĂ. Procedura pentru cei care nu pot merge la secția de votare

Și candidatul PNL pentru sectorul 6, Ciprian Ciucu, a marcat startul campaniei electorale în prezența președintelui partidului Ludovic Orban.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ