Share

“Voi face o analiza a clasei politice din ultimii ani. E analiza mea, alegerea va apartine romanilor care vor iesi la vot. E obligatoriu sa trimitem PSD in opozitie pentru raul facut Romaniei si Bucurestiului. Optiunea me pentru votul de duminica e PNL. Un guvern puternic e optiunea cea mai buna”, a transmis primaul general al Capitalei, in urma cu scurt timp.

Nicusor Dan a aratat ca, desi este fondatorul USR, considera “cu toata onestitatea ca PNL este cea mai buna optiune pentru Romania astazi”

Citeste si   Parlamentarii IEȘENI au fost repartizati pe COMISII! Pe ce specializări vor activa in următorii 4 ANI

“Noi decidem acum viitorul Romaniei pentru urmatorii patru ani. E o chestiune foarte serioasa”, a mai spus edilul.

Printre argumentele lui Nicusor Dan se numara urmatoarele: “PNL are cel mai solid program de guvernare, care are o componenta importanta de dezvoltare si bunastrae. Are cea mai buna varianta de premier. Orban e o persoana de incredere, loiala oamenilor, cu viziune si cu anvergura, adica vede mizele mari. E  preocupat de solutiole la probleme si nu de beneficiul de imagine pe care l-ar obtine rezolvand problemele respective. PNL are o relatie corecta, deja functionala, cu presedintele Romaniei. PNL are o relatie corecta, deja functionala, cu mine, primarul general al Capitalei. Drept dovada, in doar o luna am reusit sa rezolvam o multime de probleme ale Capitelei (….). Sunt convins ca in 4 ani vom face lucurui bune pentru bucuresteni. PNL are sansa sa bata PSD, sa scoata caracatita din primarie”.

Citeste si   Fostul ministru ”TABLĂ” continuă numirile politice! PIONUL său, pus ADMINISTRATOR public la CJ IAȘI

In finalul expunerii sale de motive, primarul general a afirmat: “Nu spun ca clasa politica e minuata. Nivelul ei este cel pe care il stim cu totii. Avem duminica alegeri importante. In urma lor avem o sansa uriasa de bunastare, iar partidul care poate sa faca asta este PNL”.

“Oamenii sa voteze pentru dezvoltarea Romaniei si pentru Bucuresti”, este mesajul cu care si-a incheiat Nicusor Dan declaratia de presa.

Citeste si   Fostul ministru ”TABLĂ” continuă numirile politice! PIONUL său, pus ADMINISTRATOR public la CJ IAȘI

c

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ