Share

 

„Sunt bucuros că cele trei partide au ajuns să aibă o listă comună de candidați la primăriile de sector. Sunt oameni în care am încredere. (…) Nu a fost o decizie ușoară pentru organizațiile celor trei partide să susțină un independent și să susțină candidați de la alte partide. Au înțeles miza mai mare pentru București.

În politică este important să asculţi ce vor oamenii pe care tu vrei să îi reprezinţi. Există o majoritate mare de oameni în Bucureşti care spun că oraşul se îndreaptă într-o direcţie greşită şi care ne spun – Veniţi, salvaţi-ne de PSD! Vreau să felicit liderii celor trei partide pentru că au înţeles miza pentru Bucureşti şi au luat această decizie dificilă. Vreau rog pe colegii de la organizaţii să treacă peste asperităţi şi să creadă în proiectul mare care este construirea noului Bucureşti”, a subliniat Nicușor Dan într-un scurt discurs după anunțul candidaturilor comune la București.  

Citeste si   Președintele Klaus Iohannis cere, public, scuze pentru calculul GREȘIT privind scenariile deschiderii școlilor. Care sunt, de fapt, CONDIȚIILE pentru toamnă

Acesta a anunțat și ce dorește să facă pentru București.

„Proiectul mare este construirea Noului București. Este orașul în care te miști mai bine, în care respiri mai bine, în care câștigi mai bine. Noul București este orașul în care vom face mari lucrări de infrastructură pentru transport, în care vom crea spații verzi și vom respira mai bine. Noul București este orașul în care vom absorbi fonduri europene consistente, în care vom construi o infrastructură nouă de sănătate și educație, în care vom construi o economie dinamică pentru locuri de muncă mai bine plătite. Noul București va fi un oraș prietenos cu bucureștenii, cu mame și cu copii, cu persoane în vârstă, cu persoane cu handicap, cu bicicliștii, cu pietonii, cu conducătorii auto.

Citeste si   Nicușor Dan: Atacurile oamenilor lui Firea la adresa mea au scopul de a ascunde dezastrul din Primăria Capitalei

Noul București înseamnă o administrație care să fie și cinstită, și modernă, și profesionistă, o administrație pentru care bucureștenii sunt partenerii noștri, oamenii de afaceri, salariații, elevii și studenții sunt cu toții partenerii noștri.

Noul București, înseamnă acel oraș pe care bucureștenii îl merită”, a promis Nicușor Dan, sâmbătă, după anunțul oficial al candidatului comun pentru București susținut de PNL, USR-PLUS.

Premierul Ludovic Orban, președinte PNL, a făcut, sâmbătă după-amiază, marele anunț despre  candidatul comun cu USR-PLUS la Primăria generală a Capitalei, după mai multe ore de negocieri. Anterior, conducerea PNL a validat candidaturile pentru București.

Citeste si   Ludovic Orban, nou anunț despre majorarea pensiilor din 1 septembrie: ”Creştem cât putem acum”

Nicușor Dan va fi candidatul comun la Primăria generală. USR-PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL, la 3, 5 şi 6.

În urma negocierilor, liberalii și USR-PLUS au stabilit următorii candidați: Clotilde Armand (USR) – sectorul 1, Radu Mihai (USR) – sectorul 2, Adrian Moraru (PNL) – sectorul 3, Simona Spătaru (PLUS) – sectorul 4 , Cristian Băcanu (PNL) – sectorul 5 şi Ciprian Ciucu (PNL) – sectorul 6.

Viceprimar din partea USR-PLUS, la Capitală, va fi Vlad Voiculescu (PLUS), fostul ministru al Sănătății din Cabinetul condus de Dacian Cioloș.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ