Share

Premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei, s-au întâlnit, joi dimineață, la ora 9.00, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis. 

Potrivit Realitatea PLUS, Klaus Iohannis și Nicușor Dan au discutat despre structura campaniei electorale și despre scorul așteptat după alegerile de duminică, despre problemele cu care se confruntă bucureștenii și soluțiile viitoare.

Citeste si   Acuzații în Parlament! Mai mulți aleși au luat ILEGAL bani de cazare în București

Președintele Klaus Ioahnnis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan „sunt fezabile” și pot duce la rezolvarea problemelor pe care le au bucureștenii, transmite Realitatea PLUS.

„Administrația Prezidențială confirmă că președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi (joi, 24 septembrie – n.red.) cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, a transmis Realitatea PLUS. 

Citeste si   Ludovic Orban, consultări cu reprezentanţii sectorului cultural independent. Scheme de ajutor de stat dedicate actorilor independenţi, în lucru

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ