Share

“Eu sunt foarte optimist că o să luăm şapte primării din şapte şi o să avem din şapte Consilii din şapte majoritatea în Consiliu. Această campanie este mai mult decât o campanie pentru un trafic mai bun, o poluare mai redusă, pentru apă caldă sau chiar pentru un salariu mai mare este, de fapt, o luptă pentru valori. Este o luptă între o clasă întreagă de oameni care doreşte dreptate, onestitate, profesionalism, o scară echitabilă de valori în societate şi o gaşcă care vremelnic este la putere şi care foloseşte banii noştri pentru a se preaslăvi şi pentru a ne spune tuturor că albul este negru şi negru este alb şi pentru a reduce la tăcere orice opozant. Nu se poate, dar încearcă şi pentru a face din nişte nulităţi, mari valori”, a spus Nicuşor Dan într-un eveniment electoral.

Citeste si   Ce spune Klaus Iohannis despre restricționarea circulației noaptea și carantinarea unor zone din București

“Vorbiţi cu prietenii, vorbiţi cu familia, vorbiţi cu toţi cei pe care îi cunoaşteţi şi îndemnaţi-i să iasă la vot, îndemnaţi-i să meargă la vot de dimineaţă ca să evite orice surpriză, îndemnaţi-i să voteze util, pentru că nu există alternativă în aceste alegeri. Există PSD şi există dreapta, cei şapte candidaţi. (…) Aceasta este alternativa. Eu sunt foarte optimist că pe 27 septembrie adevărul va învinge minciuna, competenţa va învinge incompetenţa şi cinstea va învinge corupţia!”, a îndemnat Nicușor Dan.

Citeste si   Marcel Ciolacu, REPLICĂ după atacul dur al președintelui Klaus Iohannis: Este revoltător! N-ați făcut nimic! Nu toți suntem roboți!

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ