Share

Nicușor Dan: „Din păcate, la 30 de ani de la Revoluție, această campanie este o luptă între comunism și anticomunism. (…) Ajutorul de handicap va fi plătit în continuare, vreau ca acest ajutor să treacă în sarcina primăriilor de sector. Nu voi elimina ajutorul de handicap. Persoanele cu handicap au mai multe nevoi decât ajutorul de handicap. (…) Este nevoie ca locuri publice să fie accesibile persoanelor cu handicap. (…) Este nevoie pentru copiii cu handicap de tratamente speciale. E nevoie de construirea de centre unde aceste probleme să fie tratate uniform la nivelul Bucureștiului.”

Citeste si   Dupa ce au votat primarul mort de COVID, alegatorii din Deveselu s-au dus la mormant sa-l sarbatoreasca

Candidatul Dreptei a vorbit și despre problemele de la Societatea de Transport București (STB). De asemenea, Nicușor Dan a vorbit a demontat și acuza referitoare la faptul că ar dori eliminarea subvențiilor la căldură din Capitală.

Nicușor Dan: „Sunt lideri sindicali în STB cae afirmă că voi desființa STB. (…) Nu se pune problema, există transport public în toate orașele. O să fiu un primar care va plăti subvenția STB, nu ca până acum. (…) S-a răspândit ideea că voi elimina subvenția pe căldură și că facturile vor costa de trei ori mai mult. (…) Este o mare minciună. Voi fi un primar care va plăti subvenția. (…) Știți că o treime din scările de bloc din București nu au contoare corespunzătoare și plătesc facturi nejustificate? (…) Gabriela Firea mă întreabă dacă programul de fertilizare in vitro o să continue. Răspund pozitiv acestei întrebări, programul va continua (…) Problema este ce facem cu acești copii după ce se nasc.”  

Citeste si   Ce spun primarii IEȘENI după finalizarea ALEGERILOR LOCALE? Dan NIȚA: „În noul mandat vom încerca să schimbăm fața comunei noastre”

Nicușor Dan a vorbit și despre noul lansatul site BucurestiUmilit.ro, unde, spune acesta, cetățenii au semnalat deja 15.000 de probleme la nivelul Capitalei.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ