Share

”Revin cu o invitație, o provocare… O invit pe Gabriela Firea la trei dezbateri, miercuri – 23 septembrie, joi – 24 septembrie și vineri – 25 septembrie, în sala de consiliu a Primăriei Capitalei, cu toate televiziunile de față. O invit să organizăm împreună această dezbatere, 1 la 1, în felul ăsta putem să discutăm și dacă a atras fonduri europene, și care au fost investițiile în infrastructură, dacă dispar sau nu spații verzi, putem să discutăm și despre cele 15.000 de sesizări făcute pe bucureștiumilit.ro și altele”, aceasta este provocarea lui Nicușor Dan pentru primarul general.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

El a abordat mai multe subiecte într-o conferință de presă susținută, luni, la sediul de campanie.

”Testarea, din nou sunt niște proiecte de testare. Eu sunt un susținător al testării, numai că atunci când spunem că facem testare să o și facem. E momentul să venim cu niște cifre. Câte teste s-au făcut în România de când a început pandemia? Un milion de teste. Câte a făcut primăria? Nici 1%. Concluzia este că avem un primar care a vorbit despre testare și nu a făcut-o.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Bugetul, concluzia este că primarul continuă cu delirul. Continuă să propună un buget cu 7 miliarde, deși a încasat patru miliarde în ultimii ani”, a spus Nicușor Dan, candidatul USR-PLUS, susținut de PNL.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ