Share

Noaptea cuțitelor lungi în PSD! CENTRUL a DECIS, Organizația locala s-a supus

Iniţial, pentru Camera Deputaţilor, fuseseră votaţi la Iaşi Cristian Stanciu (vicepreşedinte PSD Iaşi), Bogdan Cojocaru (actual deputat), Dumitru Pantazi (fost primar al Paşcaniului) şi Marian Şerbescu (fost prefect). Lista modificată de conducerea centrală îi are pe primele 3 poziţii pe Vasile Toma (actual senator), Vasile Cîtea (actual deputat) și Marius Ostaficiuc.

Citeste si   Fabrică de armament în județul Mehedinți. Unde va fi construită și ce va produce

Maricel Popa ocupă în continuare prima poziție la Senat, singura eligibilă potrivit estimărilor electorale.

Conform previziunilor electorale PSD Iași ar trebui să obțină 4 parlamentari, 3 deputați și un senator. Asta în condițiile în care organizația s-ar mobiliza.

Scenariul pentru PSD Iași este foarte sumbru pentru următorii 4 ani!

Decimată în urma alegerilor locale, prin plecarea unui număr important de primari semnificativi în ponderea județeană și cu fracțiuni interne fără precedent, această formațiune politică a ajuns să nu mai conteze prea mult pe scena politică locală. Este un semnal puternic că, în continuare corupția are un cuvânt greu de spus chiar și în viața politică internă a partidelor românești.

Citeste si   Votarea în străinătate începe mâine. Reprezentant MAE: Au fost organizate 748 de secţii de votare. Unde NU se va putea vota

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ