Share

Sâmbătă, 20 mai 2017, de la ora 18.00, sucursala Iași a Societății Ornitologice Romane (SOR) organizează în Grădina Botanică „Anastasie Fătu” din Iași evenimentul „Noaptea Privighetorilor”.

”Noaptea Privighetorilor este un eveniment menit să arate legatura clară dintre oameni și păsări, cu ajutorul unei forme de artă care ne leagă: muzica. Organizat pentru prima oară în 2010 la Cluj, anul acesta evenimentul are loc în premieră și la Iași după aceeași rețetă: păsări și muzică în Grădina Botanică.

Astfel, începând cu ora 18.00 vom asista la un concert de muzică clasică live susținut de Essenza quartet care ne-au pregătit un repertoriu diversificat ce cuprinde cover-uri, muzică românească şi internaţională, tangouri, valsuri, muzică clasică dar şi muzică de film.

A doua parte a evenimentului începe de la ora 19.00 și este asigurată de ornitologii de la SOR Iași: aceștia vor prelua grupurile de vizitatori, vor merge împreună să caute și să asculte privighetorile, vor povesti amănunte despre păsările din Iași și din împrejurimi.

Imediat după încheierea turului ghidat, vizitatorii Grădinii pot admira expoziția de desene cu tematica păsărilor, desene realizate de unul dintre membrii SOR – biologul Lucian Eugen Bolboacă.

Participarea la eveniment este gratuită, dar condiționată de accesul în Grădina Botanică, unde valoarea unui bilet este de 5 lei.

Evenimentul este susținut de Passion Products (IPC Trade Iași).


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ