De mai bine de 4 ani, in fiecare joi se organizeaza in Piata Unirii, incepand cu ora 19:00 NOCTURNA LUI PAUL, un eveniment sustinut de ”Iasi Club de Biciclete” un club de biciclisti amatori din Iasi.

NOCTURNA LUI PAUL se adreseaza tuturor biciclistilor care deoresc sa isi cunoasca orașul in care locuiesc, intr-un mod inedit si anume prin parcurgerea unui traseu de indemanare.

IN FIECARE SAPTAMANA TRASEUL ESTE ALTUL!

Traseul de joi 14 septembrie de la NOCTURN A LUI PAUL, consta in sosea, offroad, padure in directia Bucium – coborare PRIN PADURE pe traseul de D.H. La final ca intotdeauna se consuma responsabil HARBUZ (PEPENE VERDE).

”Toti cei ce doresc sa pedaleze alaturi de Iasi Club de Biciclete sunt bineveniti singurele cerinte sunt: ca toti participantii trebuie sa fie echipati corespunzator, pentru siguranta individuala: casca, lumini fata spate.
Se vor respecta toate regulile de circulatie. pentru ca ne adunam sa ne simtim bine, nu sa platim amenzi sau mai rau. Orice tip de bicicleta este permisa, doar sa fie in stare buna de functionare. Safety first! Voie buna, chef de pedalat, si de o bere/suc/apa/ HARBUZ dupa.” a declarat organizatorul nocturnei Paul POPA.

DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ