Share

Se pare că reprezentanta Partidului Social Democrat, Camelia Gavrilă, ce candidează pentru mandatul de primar al municipiului Iași își propune să realizeze proiecte total diferite față de actualul lider politic ce se află la conducere.

În cadrul conferinței din data de 20 august, aceasta a susținut cu tărie faptul că adevăratele probleme ale Iașului nu au fost nici pe departe rezolvate de actualul primar. Ne confruntăm cu o lipsă a accesului rapid la intervenții de urgență, o absență a locurilor de parcare, grădinițe insuficiente, un trafic infernal și nu numai.

Citeste si   VIDEO - INTERVIU cu Iulian COZIANU, președintele Sanitas IAȘI: ”Angajații din domeniul SANITAR vor acționa în INSTANȚĂ AUTORITĂȚILE”

Ieșenii sunt total de acord că acestea sunt probleme reale dar având în vedere parcursul politic al lui Maricel Popa și al Cameliei Gavrilă, e tot mai greu de crezut că aceste probleme vor avea o rezolvare imediată.

Problemele comunității ieșene sunt diverse și, pe zi ce trece, devin tot mai multe

Dar oare Partidul Social Democrat va face o schimbare reală sau ne confruntăm doar cu promisiuni de campanie ce vor fi uitate după câștigarea alegerilor? Să nu uităm faptul că la fiecare început de mandat ne întâlnim cu aceleași discursuri și promisiuni din partea liderilor politici.

Citeste si   Cu cine s-ar alia PNL după alegeri pentru formarea unei majorități parlamentare. Anunțul lui Ludovic Orban

În cadrul conferinței de presă, Maricel Popa, candidat la Consiliul Județean Iași a declarat:

Am câteva procente în fața domnului Alexe, Ministrul Drujbă care nu a făcut nimic. Eu când aduceam bani la Iași, un miliard de euro, el tăia un miliard de copaci în scurtul mandat al dumnealui.

Avem o echipă în care sunt oamnei cu experiență, avem o echipă în care îmbinăm și tinerețea și experiența. Vom lupta cu toții pentru proiectele ieșenilor, pentru proiectele Iașului și nu urmărim alte interese

În loc să prezinte concret proiectele cu care se prezintă Partidul Social Democrat, Maricel Popa, a continuat să aducă acuzații asupra liberalilor.

Citeste si   „Școli creative”- CREȘTEREA accesului la EDUCAȚIE pentru comunități DEZAVANTAJE socio-economic din IAȘI și VASLUI

Share

LĂSAȚI UN MESAJ