Share

Se caută un Director Medical la SPITALULUI CLINIC “DR. C. I. PARHON” IAȘI

Începutul de an vine cu noi oportunități în domeniul medical. Spitalul Clinic “Dr. C.I. Parhon” Iași organizează concurs pentru ocuparea funcției de director medical, în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 284/2007 cu modificările și completările ulterioare.

Citeste si   TUIAȘI va realiza una dintre cele mai MODERNE și stabile rețele UNIVERSITARE de Internet wireless din ȚARĂ

La concurs/examen se pot înscrie candidații care îndeplinesc, cumulativ, criteriile generale și specifice publicate pe site-ul instituției.

Candidații al căror dosar de înscriere a fost respins pot depune contestație în cel mult 24 ore de la data comunicării rezultatului verificării. Contestația se soluționează în termen de 24 ore de la data depunerii de către comisia de soluționare a contestațiilor.

Citeste si   În SPITALELE din municipiul IAȘI nu mai avem locuri la TERAPIE INTENSIVA! Carmen DOROBĂȚ: ”Suntem în CURS pentru a finaliza PROCEDURILE de completare numerică a PERSONALULUI medical”

Concursul va avea loc la sediul Spitalului Clinic Dr. C.I. Parhon Iași, Bulevardul Carol I, nr.50, după următorul calendar:

  • 13 – 17 ianuarie 2020: înscrierea candidaților la concurs;
  • 20 ianuarie 2020: selecția dosarelor;
  • 21 ianuarie 2020: afișarea dosarelor admise;
  • 27 ianuarie 2020: proba scrisă/afișarea rezultatelor la proba scrisă;
  • 28 ianuarie 2020: susținerea proiectului și a interviului de selecție;
  • 29 ianuarie 2020: afișarea rezultatelor finale ale concursului.
Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

Candidații interesați vor depune la Biroul Personal al unității dosarul de concurs (cu șină) cu actele necesare conform specializării, afișate pe site-ul spitalului, până vineri, 17 ianuarie 2020.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ