Share

Aparate noi la Spitalului de Boli Infecțioase din Iași

Conform spuselor lui Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, în cadrul celebrării a 105 de la înființarea spitalului, s-a primit un ecograf nou, un aparat de radiologie nou și ultimul aparat pentru ceea ce înseamnă unitate de transfuzie la nivel european.

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Mai mult decât atât, Prof. Adrian Streinu-Cercel, Presedintele Senatului UMF București a venit cu vești bune la Iași în cadrul evenimentului de sărbătorire a 105 de ani de înființare a spitalului.

„Noutatea constă în posibilitatea personalului din spitalele din Iași. După cum bine știți,  avem scheme foarte potente care asigură vindecarea virusului hepatic C și asociază integrarea, a declarat Prof. Adrian Streinu-Cercel, Presedintele Senatului UMF Bucuresti.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

 

Este un efort care trebuie făcut pentru cei care lucrează în sistemul medical. Pentru cetățeni există un call-center prin care se pot înregistra în decursul zile de sâmbătă de la 9:00 la 13:30 și se pot testa conform programului.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ