Share

În data de 29 iulie 2020 odată cu sărbătorirea Zilei Imnului Naţional al României, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela și secretarul de stat, chestor-șef de poliție Bogdan Despescu, au participat la evenimentul de prezentare a noilor achiziții de echipament, armament și muniție, care vor intra în dotarea polițiștilor.

„Am primit autospeciale, mai exact 20 de mașini, 15 dintre ele sunt ridicabile iar 5 sunt în dotare și armament, pistoale de calibru 9x19mm, marca Beretta. În fiecare săptămână se distribuie câte un lot de autospeciale și armament  structurilor din cadrul Poliției Române.”, a declarat Comisarul șef de poliţie Ionuț Epureanu pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.

Se vor mai distribui echipamente și mijloace tehnice pentru protecția polițiștilor

De asemenea se vor mai distribui echipamente și mijloace tehnice pentru protecția polițiștilor, precum căști de protecție cu vizor, dispozitive de blocare a trecerii auto, veste antiglonț, maieuri de protecție și 6.000 de bodycamera.

Citeste si   DOSAR PENAL pentru un bărbat din comuna PĂTRĂUȚI! Acesta a fost prins la volan fără a avea PERMIS DE CONDUCERE


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ