Share

UNPR există și va exista!

În ultimele zile, în media românească circulă intoxicarea lansată de lideri ai PMP potrivit căreia PMP si UNPR au fuzionat, făcând trimitere la o decizie a Curții de Apel București, care se referă la cu totul altceva.
Disperarea liderilor PMP de la centru și din teritoriu, care vad pierdute orice speranțe de a mai acapara patrimoniul și activul de partid al UNPR a atins cote maxime.
Minciunile raspandite în teritoriu de catre acești indivizi fără scrupule au un singur scop: încercarea de destructurare a celor 42 de organizații județene și a municipiului București, care după Conferința Națională din 4 aprilie 2017 au devenit mai puternice.

Citeste si   Cristian Rizea, noi dezvăluiri la Realitatea PLUS: Secretele din spatele investițiilor din zonele de lux. Legătura dintre Victor Ponta și clubul DIPLOMAT

UNPR NU a fuzionat cu PMP. Nu exista nicio hotărâre definitivă a vreunei instanțe de judecată, in sensul fuziunii. Procesul de la Curtea de Apel București prin care se dezbate respingerea Protocolului de fuziune semnat în iulie 2016 nu se afla pe rol, fiind suspendat.
Voința tuturor celor peste 150.000 membri ai UNPR din toată țara de a desființa in justitie protocolul de fuziune initiat la un moment dat cu PMP este mai presus de orice, chiar de dorința meschină a unor așa-ziși politicieni ai PMP care vor să se împăuneze cu munca și rezultatele de peste 7 ani ale partidului nostru.” , a declarat Ion Răducanu președintele UNPR.

Citeste si   Cel mai recent sondaj IMAS - PNL se menține pe primul loc cu 32,6%, PSD și USR, umăr la umăr

În Iași, presa controlată de PMP, lansează tot felul de zvonuri, cu privire la demiterea aleșilor locali UNPR

Folosindu-se de aceste dezinformări, unii membri PMP merg in județ și încearcă să îi șantajeze pe unii aleși locali, cerându-le să voteze conform dorințelor PMP.

“Uniunea Națională pentru Progresul României este un partid care a existat, există și nu va dispărea. Drept dovadă UNPR se regăsește în registrul partidelor politice la poziția 48 (conform Tribunalului București -tmb.ro secțiunea partide).
În calitatea mea de consilier județean am oprit o parte din scurgerea de bani, din visteria ieșenilor, ce ajungeau în conturile unor ONG-uri obscure și mai apoi, foarte posibil în buzunarele presei de propagandă. Acesta este un alt motiv pentru care zilnic sunt ținta unor atacuri de presă, mizerabile. Totodată am refuzat și refuz să plătesc taxă de protecție sub forma unor contracte de publicitate sau sa le fac jocurile in CJ“, a declarat Mircea Manolache președintele UNPR Iasi.

Citeste si   Costel Barbu: Astăzi a început turnarea asfaltului pe Drumul European 70 (DN6), Alexandria–București. Teleormănenii vor circula în siguranță

În final, transmitem ferm și fără echivoc că dacă încercările de manipulare, intimidare, manifestările de șantaj, dezinformările și amenințările transmise membrilor și consilierilor partidului nostru vor continua, ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale care se impun pentru a impiedica astfel de abuzuri.

Biroul de presă UNPR Iași


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ