Share

Primăria va organiza noi licitaţii privind închirierea de locuri de parcare în cartiere

Plin de licitații în frumosul târg ieșean 

Următoarea licitaţie  va avea loc pe 18 octombrie, ora 14:00, şi va viza închirierea unui loc de parcare, cu nr. 10, situat în parcarea de reședință din Splai Bahlui Mal Drept, nr. 2. Imobilele cu drept de participare la licitaţie sunt blocurile B2, B5 și V1. Data limită de depunere a dosarelor este 17 octombrie, ora 13:00.

Citeste si   Peste 10 persoane din PODU ILOAIEI sunt audiate într-un DOSAR PENAL de TULBURARE a ORDINII și liniștii PUBLICE

Pe 19 octombrie, începând cu ora 14:00, va avea loc o licitaţie privind închirierea unui loc de parcare, cu nr. 11, situat în parcarea de reședință din șoseaua Păcurari, nr. 18. Imobilele cu drept de participare la licitaţie sunt 556, 557 și T1. Data limită de depunere a dosarelor este 18 octombrie, ora 13:00.

Citeste si   Cum înțelege Direcția Silvică IAȘI să "gospodărească" fondul FORESTIER! Piatra din albia RÂULUI dusă la proprietatea lui ALEXE!?

În data de 23 octombrie, ora 14:00, Primăria va organiza licitaţia publică cu strigare pentru închirierea a 3 locuri de parcare, cu nr. 16, 17 și 35, situate în parcarea de reședință din strada Buridava, nr. 10. Imobilele cu drept de participare la licitaţie sunt blocurile O5, R7, R7BIS, SB1, SC1, SC2 și U2. Data limita de depunere a dosarelor este 20 octombrie, ora 13:00.
Toate licitaţiile de acest gen vor avea loc la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat (DAPPP) din şoseaua Naţională, nr. 43, et. 6. Preţul documentaţiei este de 10 lei/loc, iar taxa de participare 5 lei/loc. Garanţia de participare este de 50 lei/loc.

Citeste si   ALERTĂ meteo ANM: Vine gerul în România! Temperatura în județul IAȘI va ajunge la -10 grade

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ