Share

Noi surprize la Târgul de Crăciun de la Iași. În acest an ieșenilor li se pregătesc noi surprize. Pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt de mai multe activități dedicate sărbătorilor de iarnă. Noutatea din această iarnă de la Iași va fi roata panoramică de 30 de metri

Pregătirile pentru Sărbătorile de iarnă sunt în toi, iar pe străzile centrale au fost deja montate ornamentele aferente sistemului de iluminat festiv. Anul acesta, pietonalul va fi extins până la Casa Modei, dar și pe strada I.C. Brătianu. Deși zona va fi închisă traficului rutier pe toată perioada sărbătorilor, ieșeni sunt încântați că vor avea mai mult spațiu pentru plimbări.

Citeste si   VIDEO Ajută-ne să-l salvăm pe Emanuel. La 3 luni se luptă cu o boală cumplită, părinții nu mai au resurse financiare

“E ok. Așa e de obicei, adică pentru mine și eu sunt șofer la rândul meu, adică nu este nici o problemă. Mi se pare ok, Oamenii sunt obișnuiți aici.”

“Până la anul în ianuarie? Foarte bine, frumos.”

“Ei, dar te pe mai pui pentru puțin, ne plimbăm și noi.”

“Strada asta închisă? Să fie, să se plimbe lumea să iasă la promenade, o părere bună, îmi place.”

Ieșenii vor avea în acest an, în premieră la Iași, o roată gigant. Aceasta este aproape montată și este principala atracție a Târgului de Crăciun

“Chiar acum am trecut pe aici și am văzut că este ceva inedit la noi și s-ar putea face și mai mult pentru copii, merită.”

Citeste si   Ana Birchall s-a supărat pe Dan Bittman: Ce impostură! Păcat că-mi plac câteva melodii Holograf

“Ceva deosebit, nu a fost niciodată așa frumos. Probabil că domnul primar mai vrea un mandat și i-l dăm, il merită. Frumos, într-adevăr un oraș, capitală europeană, nu a fost niciodată așa frumos, merită.”

“Mi se pare foarte foarte drăguț, nu am mai văzut așa ceva, cel puțin roata aceasta nu am mai văzut-o. Este super, abia așteptăm să se deschidă totul.”

“Sincer, abia acum am ajuns prima dată pe aici. Mi se pare foarte interesant că au pus roata, mi se pare că este foarte la modă acum și în marile orașe și în Europa am văzut tipul acesta de roată. Nu știu, aștept să vin mai pe seară să vad cum se vede pe lumina și cu atmosferă și o să se aprindă toate beculețele. Văd că mai lucrează băieții, dar da este frumos deocamdată.”

Citeste si   Cât de eficiente sunt vaccinurile anti-Covid. „S-ar putea să nu prevină infecția”, spun specialiștii

De sărbători, ieșenii vor mai avea un pom de Crăciun, un tunel cu lumini, orășelul copiilor și căsuțe de lemn cu obiecte de artizanat. Cu mic cu mare sunt așteptați toți localnicii, cât și turiștii pentru aprinderea iluminatului festiv, sâmbătă, 30 noiembrie, la ora 18:30


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ