Share

Rac

Abilitățile sociale vor fi importante luna aceasta, dar nu este nevoie să te stresezi prea mult pentru a te afirma în fața celorlați. Interesele altora vor fi vitale pentru dezvoltarea ta personală, chiar dacă pare ilogic. Forțele astrale și Divinitatea te vor ajuta să reușești. Tot ce trebuie să faci este să urmărești comportamentul celor din jur pentru a găsi răspunsul la problemele tale. Mediul familial va fi extrem de cordial. Tatăl sau un frate mai mare te vor ajuta și îți vor oferi sprijinul de care ai nevoie în luna ce urmează. 

Citeste si   Strategie în alb și negru - Ediția din 28 noiembrie 2020

Leu

Luna noiembrie este de bun augur pentru începerea unor noi aventuri. De asemenea, vei avea mult spor în finalizarea proiectelor deja existente. Problemele familiale sau din relație vor fi rezolvate pe măsură ce luna va progresa. Totodată, vei avea puterea de a îți atinge obiectivele profesionale în perioada care urmează. 

Citeste si   Ce se întâmplă dacă mănânci mere verzi pe stomacul gol

În plus, trebuie să îți reduci tendințele firești de a fi impulsiv sau chiar agresiv, pentru a evita eventuale conflicte. Citește continuarea


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ