Share

Disperare totală pentru Norina FORNA, încă Decan al Facultății de Medicină Dentară 

Medicul Norina Forna își petrece ultimele zile de decan al Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Iași într-o manieră pe care cel mai probabil o va regreta în viitorul apropiat. Surse din anturajul acesteia, au declarat că Forna traversează zilele acestea o perioadă extrem de grea, marcată de o stare accentuată de disperare.

Pe fondul imposibilității de a mai ocupa funcția de Decan dar și al șanselor extrem de mici de a câștiga fotoliul de Rector al UMF Iași în contextul alegerilor prin care trece Universitatea, Forna a recurs la o serie de practici mai puțin ortodoxe.

Este de notorietate faptul că, în trecut, rezultatul alegerilor din cadrul UMF Iași nu a fost hotărât doar de către corpul profesoral și studenții mediciniști așa cum era firesc și natural să se întâmple. O influență marcantă s-a simțit la propriu și din partea procurorilor și ofițerilor din cadrul DNA IAȘI.

Citeste si   SITE-ul de CAMPANIE al PNL Iași are un NOU ADMINISTRATOR! Sora lui Costel ALEXE, Adina DURA conduce ”PULSULUI IEȘEAN”?

Alegeri cu influențe externe

Așa cum nu ar trebui să se întâmple dar totuși se întâmplă, unul dintre candidați a apelat ca și în trecut la influențele externe. Până la acest moment, candidatul pentru funcția de Rector al UMF Iași, Norina FORNA a cumpărat bunăvoința unor ziare locale, în timp ce alte publicații, ca la un semn, au ales să îl denigreze pe contracandidatul acesteia.

Spre marea ei neșansă, candidatul Norina Forna nu a înțeles nici până la acest moment faptul că atacurile josnice lansate la adresa contracanditatului nu fac decât să-i slabească propria poziție în aprecierile colegilor de breaslă dar și a studenților. Vremea de tristă amintire în care atacurile sub centură, denigrarile și calomniile reușeau să îndepărteze un anumit candidat a trecut. Astăzi, acest tip de campanie electorală, indiferent de mediul în care se propagă produce prejudicii exclusiv celui care în mod aparent ar trebui să beneficieze de pe urma lor.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

O singura miză reală pentru Norina FORNA: funcția de Prorector

Șansele reale ale Norinei Forna de a ocupa fotoliul de Rector sunt extrem de mici, motiv pentru care toate calculele indică faptul că actualul Decan de la Medicină Dentară țintește poziția de Prorector. În acest context, s-ar putea explica și campania de denigrare lansată în media locală la adresa actualului Rector, Viorel Scripcariu.

Sub sloganul “Eu sunt Norina Forna” sub care stă programul managerial propus pentru câștigarea funcției de Rector al UMF Iași, actualul Decan afirmă că își dorește “stimularea practică a ideilor inovative în rândul studenților”.  

Să ne amintim că această propunere, de altfel lăudabilă, vine din partea unui Decan care cu o lună în urmă își obliga proprii studenți să participe la simpozioanele organizate de către ea. Altfel, studenții Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Iași primeau absent.

Citeste si   Se vor în PARLAMENT! USR-PLUS Iași a intrat în zodia oportunismului POLITIC: lista candidaților la alegerile PARLAMENTARE este dominată de NECUNOSCUȚI

Dar, despre întregul program al Norinei Forna vom discuta pe parcursul săptămânii viitoare. Ceea ce trebuie însă remarcat este faptul că Forna propune un program de tip “One man show” în lipsa evidentă a unei echipe manageriale.

VIDEO l Studenții de la STOMATOLOGIE, obligați să participe la simpozionul organizat de către DECANUL Norina FORNA

Este de departe cel mai BOGAT DECAN al unei universități din ROMÂNIA! Schemele de SUCCES ale Norinei FORNA în afacerile IMOBILIARE


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ